ONA EDICIONS MUSICALS

El paisatge sonor de la Mediterrània

ESTUDI DE GRAVACIÓ / RECORDING STUDIO

25

ANYS

des de 1991

onairtv

NOU

CD

REVOLUCIÓ, el projecte de bROOTS

 

 

bROOTS és un grup de reggae mallorquí creat el 2013 per Toni Muntaner "Xango" (veu) i Llorenç Barceló (teclats). Ben aviat s'hi incorporen Nico Soto (bateria) i Josep Castell (baix als concerts). El tema demo "Revolució" ha estat enregistrat entre 2013 i 2014, amb la col·laboració de Víctor Tugores (baix a l'estudi), Miquel Muntaner (guitarres a l'estudi), Eduard Riera (flabiol), Poli Bauzà (veus), Maria Rosselló (veus) i Miquel Brunet (enregistrament i producció) als estudis Ona Edicions de Bunyola.

 

OBJECTIU

 

El disc Revolució serà la carta de presentació de bROOTS. Ens hem proposat enregistrar-lo amb les millors condicions, tant artístiques com tècniques i de producció, perquè com diu l'escriptor Jaume Santandreu, " l'ètica pot arribar a la gent a través de l'estètica".

 

La meva il·lusió personal és fer arribar un missatge ètic a totes les persones que escoltin les nostres cançons. Un discurs compromès amb Mallorca, que es pot traslladar a altres llocs i societats, i es basa en la igualtat, el respecte i la solidaritat. Voldria que la meva visió d'un futur sostenible arribés a tothom que està obert a escoltar-la, però també a qui simplement vol gaudir de la música.

 

El reggae és una música alegre, alhora que mística i relaxant, però que sobretot serveix per a expressar-se, protestar i conscienciar. Una música que, amb optimisme, ens convida a defensar els nostres drets i actuar contra la injustícia que ens envolta. Cançons de revolta, que ens ajuden a no perdre l'esperança d'avançar cap a un món més just, especialment en moments com l'actual, on no trobam justícia enlloc.

premsa

© ona edicions musicals 2018     Son Serra s/n 07110 Bunyola. MALLORCA  Tf. 971 613 801