MIQUEL BRUNET

Passió per la Música

Pianista, compositor i productor audiovisual

 • BIO

  Ha col·laborat com a músic i arranjador al llarg de trenta anys amb Els Valldemossa i amb un gran nombre d'artistes del panorama musical dels Països Catalans: Isabel Soriano, Coral de la UIB, Tomeu Estaràs & Genia Tobin, Cap pela, Cucorba, Orquestra Simfònica de les Illes Balears, Corals de Joventuts Musicals, Cors de la Fundació Teatre Principal de Palma, Isidor Marí, Aires Formenterencs, Entreveus, Al-Mayurqa, Herbes Dolces, Escola de Música i Danses de Mallorca, Joan Bibiloni, Toni Morlà, Craig Walters, Tim Tobin, Mel Williams, etc.

  Ha realitzat encàrrecs de composició tant per al món teatral com per al cinema-documental ("Nosaltres, els vençuts", "Passió d'Emili Darder", "Amor de Pàtria - Costa i Llobera") i ha impartit conferències i concerts pedagògics sobre música electrònica i mitjans audiovisuals. Interessat en la tecnologia i les arts multidisciplinars, ha creat amb Mercè Pons l'espectacle "Connexions Cromàtiques", amb el que han viatjat a Madrid, Londres i Berlin l'any 2010.  [continua]

   

 • CONTINUA LLEGINT

   

  Compagina la seva tasca d'interpretació i composició musical amb la direcció i producció  de documentals, com "Passat i present de la xeremia a Mallorca", "Narcís Bonet (La transmissió de Nadia Boulanger -en procés-)", "Un passeig musical per Mallorca", "Orquestrina d'Algaida. XXV anys", "Nou Romancer en directe al Teatre Principal", "Cucorba 30 anys", "Al-Mayurqa: Tradició i compromís", "Ferments. El mapa sensitiu d'una illa", entre d'altres.

  Ha rebut el Premi Miquel dels Sants Oliver dels Premis 31 de Desembre per la Cantata Rua Fosca, juntament amb Jaume Santandreu; premi Populars 2008 i Premi Arts 2005 (a Ona Digital), a més de distints reconeixements de l'Ajuntament de Valldemossa. Des de fa més de 20 anys es dedica a la producció musical, tant en la vessant artística com en la tècnic del so i l'enregistrament musical dirigint les seves empreses de producció i edició audiovisual: Ona Edicions Musicals i Ona Digital, empresa que du publicades prop de 300 referències en diferents suports (vinil, cassette, CD i DVD)

© ona edicions musicals 2018    Son Serra s/n 07110 Bunyola   Tf. 971 613801