ONA EDICIONS MUSICALS

ESTUDI DE GRAVACIÓ / RECORDING STUDIO

El paisatge sonor de la Mediterrània

33

ANYS

des de 1991

WOODWINDS OF VALLDEMOSSA de Tomeu Estaràs

 

 

Aquest enregistrament recull gravacions de

Tomeu Estaràs tot seguint un recorregut per les músiques més representatives del seu repertori, des de J. S. Bach a Astor Piazzola.

Tomeu Estaràs féu els primers estudis musicals amb Mn. Joan Maria Thomàs. De la mà del seu pare començà a tocar al Parado de Valldemossa, d'on va sorgir el grup musical Els Valldemossa, del qual fou membre fundador l'any 1959. Des d'aleshores no ha deixat d'actuar per tot el món (New York, Londres, Roma, París, Los Angeles...). De la seva vessant més clàssica, podem destacar els concerts amb l'Orquestra

Simfònica de Mallorca, sota la direcció de Gerardo Perez Busquier el 1966, amb obres de Couperin i Rudolf Klein. Posteriorment fou convidat als concerts del Torrent de Pareis on va interpretar Bach, i recentment ha actuat al Teatre Principal en vàries ocasions amb l'Orquestra Simfònica de Balears dirigida per Philippe Bender. Actualment, des de la mort del seu pare, ha assumit la direcció del Parado de Valldemossa. Amb Els Valldemossa continua actuant a vaixells de creuer internacionals i amb ells té nombrosos enregistraments publicats amb Philips, Belter i Ona Digital.

 

© ona edicions musicals 2024     Son Serra s/n 07110 Bunyola. MALLORCA  Tf. 971 613 801