MIQUEL BRUNET: L’HOMME DES BALÉARES. Suite per a piano

12.00

No tinc paraules per agrair el fet que l’Arxiu del So i la Imatge, juntament amb la Filmoteca Española em fessin l’encàrrec l’any 2021 de la composició i interpretació en directe de la banda sonora de “El Jefe Político”.
Musicar una pel·lícula filmada en part a Bunyola l’any 1924 en el fictici decurs d’una pandèmia i que hi aparegui el meu padrí a vint-i-vuit anys tal com passa a la cinta del director francès André Hugon, ha estat un caramel tan indefugible com apassionant per a un compositor bunyolí.

L’ aliança d’un ambiciós polític amb l’insaciable establishment econòmic amb l’objectiu d’espoliar els ciutadans d’una illa, és una altra casual consonància entre els anys vint del segle passat i els del segle actual. Si li sumem un tàndem d’infidelitats i amors no correspostos ja tenim un guió cinematogràfic tan real com actual. Fins i tot el campanar de l’Església de Bunyola no ha canviat gens.

Comença la funció.

“En aquesta Illa tan pobra els que la van governant, tallen per aquí on poden i es queden la millor part” *

*Antiga tonada popular eivissenca Miquel Brunet. Bunyola, setembre de 2021

Descripció

PRODUCTE FÍSIC I DESCARREGABLE

L’HOMME DES BALÉARES Suite per a piano  Banda Sonora de la pel·lícula “La réponse du destin” 

Miquel Brunet anuncia la publicació del seu nou disc “L’homme des Baléares” que és el títol de rodatge de La Réponse du destin(1925) del  director  André  Hugon, estrenada a Espanya amb el títol de “El jefe político”. 

L’any 2021 a la clausura de l’Atlàntida Film Fest, es projectà com a estrena mundial la seva restauració i Miquel Brunet fou l’encarregat de compondre i interpretar en directe la banda sonora, que ara es publica en format discogràfic convertida en Suite per a piano.

Es tracta  d’un film de cinema mut realitzat estrenat en 1926 a París, del director francès André Hugon, i filmat al poble mallorquí de Bunyola (poble natal del compositor de la banda sonora), Palma, Madrid i París.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “MIQUEL BRUNET: L’HOMME DES BALÉARES. Suite per a piano”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *