QANARUSA Volandera

12.00

SKU: OECD60 Categoria:

Descripció

En aquest disc, hi trobam peces que ens aniran genial per a no treure sa fel mentre anam agafant la forma que teníem abans. És un punt a favor per poder-nos treure el rovell i anar gaudint de les lletres tant diverses que ens mostren.

Parlen d’estimar, de perdonar, de xiuxiuejos, d’ombres, de l’univers i fins a l’infinit. Hi trobarem melodies aferradisses d’una flauta viveretxa, les veus de guitarra i baix que ens faran parar l’orella per la seva originalitat i una veu que encisa i et deixa embadalida. Com a toc novedós i diferenciador d’altres grups de folk els teclats són ben presents i és molt agradable a l’oïda. Sense abusar de la percussió ens fan tenir els peus inquiets amb un simple sacseig ritmic i un baix ben marcat. Així tenen present que s’escoltin tots els detalls sense solapar-se.

[…] Jotes i boleros amb salero que ens fan deixar volar la imaginació per crear punts nous i fins i tot ens proposen cantar amb ells, en una fusió entre músics i balladors: ens necesitam i ens feim avenir.

Un disc que passarà a la història no com un qualsevol, sinó com un dels bons.

Madò Llucia

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “QANARUSA Volandera”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *