ROADA. Saó

12.00

SKU: OECD65 Categories: ,

Descripció

Continuam el nostre camí amb aquest segon disc, fruit de l’esforç i la maduració del grup. Tenim clar l’objectiu, al qual no sabem si hi arribarem mai, però que el divisam a cada assaig, ballada, concert o recital. Volem ser la roada del matí, la saó de la música d’arrel, de la tradició, de la nostra llen- gua i cultura, i així aportar el nostre granet d’arena a aquest món que crida agonitzant. Aquest disc és ple de creacions pròpies que no perden de vista allò que ens uneix com a poble, que intenten explicar el món que veuen els nostres ulls amb la nostra música, la música d’arrel, actualitzada amb les nostres vivències.

Si vos demanau què hi trobareu, a “Saó”, idò vos direm, sense intenció de desvetllar cap secret, que hi trobareu reivindicació, amb temes que ens preocupen amb una illa meravellosa però malferida, i que crida ben fort que ja n’hi ha prou de saturació. Hi sentireu coratge, per eliminar el patriarcat que encara existeix a la nostra societat; nostàlgia pels records d’infant o persones estimades, que encara hi són o ja han partit, del temps que passa o llocs i històries que ens han tocat l’ànima. I, evidentment, alegria, l’alegria de ballar, que és el que ens duu a sonar al llarg de cada any arreu de Mallorca, amb tota la gent que ens segueix allà on anam: mai no podrem acabar d’agrair-vos allò que ens donau quan veim les places plenes.

Si ens permeteu un darrer consell, posau-vos uns auriculars i endinsau-vos en les històries de “Saó”: ben segur que gaudireu d’aquest segon disc tant com nosaltres hem gaudit de crear-lo.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “ROADA. Saó”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *