ONA EDICIONS MUSICALS

ESTUDI DE GRAVACIÓ / RECORDING STUDIO

El paisatge sonor de la Mediterrània

33

ANYS

des de 1991

Miquel Brunet & Michael Vatter al Graz Opera

Cal esmentar que el repertori interpretat per Michael Vatter amb Miquel Brunet al piano forma part del disc que ha estat enregistrant enguany als estudis Ona Edicions a Bunyola propietat del músic mallorquí. Ha participat en l'enregistrament el productor austríac Bernhard Thurner que també fou present com a guitarrista a l'escenari de l'Òpera de Graz, i que és una figura clau en el món de la música pop-rock centre-europea, que compte entre els seus crèdits a l'esmentat grup Opus, entre altres.

L'edifici de l'Òpera s'omplí de gom a gom, fet que es reflexa en les aportacions aconseguides per a la Fundació de Karlheinz Böhm a Etiòpia: 50.000 €

 

21/12/11

El músic bunyolí Miquel Brunet acaba d'arribar de Vienna, després de participar en un concert a benefici d'Etiòpia que tingué lloc el dissabte 17 a l'Òpera de Graz, la segona ciutat més important d'Austria. Ho féu tocant amb Michael Vatter i la seva banda, a la primera part d'un espectacle de 4 hores que tingué al grup de pop-pock Opus amb Orquestra Simfònica dirigits pel director Christian Kolonovits com a protagonistes de la segona part.

Recordem que Opus, foren famosos mundialment pel seu èxit dels 80 Live is Life. El tema fou número 1 a les llistes de Austria, Holanda, Alemanya, Frància, Scandinavia, Italia, Espanya i UK.

L'acte benèfic aconseguí recaptar 50.000 € per a la Fundació Menschen für Menschen que ja ha integrat nou projectes de desenvolupament rural a nou regions d'Etiòpia. El projectes es duen a terme en el mateix terreny del país africà amb la col.laboració i participació de la població local. Són projectes agro-ecològics, construcció de fonts, residències de dones joves i escoles.

 

© ona edicions musicals 2024     Son Serra s/n 07110 Bunyola. MALLORCA  Tf. 971 613 801