ONA EDICIONS MUSICALS

ESTUDI DE GRAVACIÓ / RECORDING STUDIO

El paisatge sonor de la Mediterrània

33

ANYS

des de 1991

"No hi ha temps que no torn" de  TAVERNERS

 

 

Des de fa tres anys el jove quartet mallorquí  Taverners passa pel seu sedaç temes populars, tradicionals i d'autors de la nostra terra. Ara presenten part de l'extens repertori que han anat interpretant pels diferents escenaris de Mallorca i Catalunya.

El disc ha estat enregistrat als estudis Ona de Bunyola, amb la producció a càrrec de Miquel Brunet. De fet, fou Brunet que animà el grup a dur a terme aquest projecte. Un projecte que serà finançat gràcies al micromecenatge.

'No hi ha temps que no torn' és un treball on hi podem sentir temes de Maria del Mar Bonet, UC, Al‐Mayurqa, Ovidi Montllor i Guillem d'Efak. D'aquest darrer, s'hi inclou musicat el poema 'siau qui sou', tot un himne de la nostra terra. El denominador comú de totes les cançons és la vigència del seu missatge.

No es tracta un disc de versions convencional doncs el grup es fa ben seves les cançons i la reivindicació de les seves lletres, passant‐les pel seu sedaç de joventut i personalitat. Així, les xeremies i els guitarrons s'empelten amb el so d'un bombo, un baix i una guitarra elèctrica de forma gens forçada. Acaba esdevenint també un disc pedagògic ja que torna a posar damunt la taula sons i paraules d'un temps que volen arribar a un públic jove que potser encara no coneix.

 

premsa

© ona edicions musicals 2024     Son Serra s/n 07110 Bunyola. MALLORCA  Tf. 971 613 801